Samsung Galaxy S7 Kopen

samsungAls het goed is komt Samsung in 2016 met de Galaxy S7 op de markt. Het toestel wordt de opvolger van de Galaxy S6, de populairste Galaxy S smartphone aller tijden. Het wordt nog een hele opgave wil de Galaxy S7 de populariteit van de zijn voorganger overtreffen. Maar niets is zo veranderlijk als de telecomsector. De Galaxy S7 moet het vlaggenschip voor 2016 worden.

De smartphone is nog niet gereleased door het Zuid-Koreaanse merk Samsung, maar waarschijnlijk staat het toestel op het programma om te releasen in het eerste kwartaal van 2016. Doordat de smartphone nog niet aangekondigd is kunnen wij op dit moment nog niet kenbaar maken waar je de Galaxy S7 kopen kunt. Op het moment dat het toestel is aangekondigd zal je hier kunnen vinden waar de Galaxy S7 kunt kopen.

Los kopen of in combinatie met een mobiel abonnement

Een smartphone kun je doorgaans als los toestel kopen of in combinatie met een mobiel telefoon abonnement. De Samsung Galaxy S7 prijs ligt hoog en dit is de reden dat de meeste mensen die heel graag de smartphone willen kopen kiezen om het toestel aan te schaffen in combinatie met een smartphone abonnement. Je bent ten eerst goedkoper uit en ten tweede heb je direct een passend abonnement.

Maar lang niet iedereen zit te wachten op een duur abonnement waar je 12 of 24 maand aan vastzit. Heb je liever meer keuze vrijheid dan kun je de Samsung Galaxy S7 los kopen. Je betaalt wel het volledige aanschaf bedrag maar daarnaast kun je dan een goedkoop sim only abonnement afsluiten waardoor je het hoge aanschafbedrag compenseert. Welke optie heeft bij jou de voorkeur?