Flexibel scherm voor Galaxy S7

0

De Samsung Galaxy S6 is nog maar net verkrijgbaar of de eerste geruchten met betrekking tot de Galaxy S7 steken alweer de kop op. Volgens een anonieme bron is Samsung nu al bezig met het ontwikkelen en testen van flexibele schermen voor de Galaxy S7. Het is al wel bijtijds om nu al geruchten te dropen over de mogelijke opvolger van de Galaxy S6.

Een flexibel scherm zou wel ideaal zijn voor een smartphone, want een dergelijk scherm zou niet zo snel breken als de schermen die wij tot nu toe kennen. Maar om alle spanningen van dit gerucht af te halen, wist je dat de Galaxy S6 ook al beschikt over een flexibel scherm?

Het ligt dus in de lijn der verwachting dat de Galaxy S7 een flexibel scherm krijgt. Tenzij het betekent dat je de Samsung Galaxy S7 helemaal kan dubbelvouwen is het een hele ontwikkeling, maar daar gaan wij niet van uit. Want dan zou Samsung naast een flexibel scherm ook moeten komen met flexibele chips, flexibele behuizing, flexibele accu, etc.

Wij denken niet dat dit in 2016 zal gaan gebeuren. Dus eigenlijk kun je het gerucht met een flinke korrel zout nemen want een opvouwbare Galaxy S7 komt er volgend jaar echt nog niet!

Delen

Comments are closed.