Sim Only

0

Galaxy S7 met Sim only

Samsung komt met een nieuw toestel in de Galaxy S serie. Dit is de meest succesvolle serie van Samsung tot nu toe. Op 21 februari 2016 heeft het bedrijf de nieuwe Samsung Galaxy S7 gepresenteerd. Het toestel zal in Nederland op 11 maart 2016 worden gereleased. Naast een normale variant komt er ook een Samsung Galaxy S7 Edge variant.

De Galaxy S7 in het kort

Het design van het toestel lijkt op dat van zijn voorganger de Galaxy S6. De behuizing is gemaakt van metaal en glas, het display heeft hetzelfde formaat. De normale variant is voorzien van een 5,1-inch display met een resolutie van 1440 x 2560 pixels, de Edge variant van een 5,5-inch display. De achterzijde van het toestel is voorzien van een 12 megapixel camera met een nieuwe lens met grotere pixels voor meer lichtgevoeligheid. Ook is het diafragma verbeterd. De S7 heeft een Exynos 8990 chip aan boord die wordt bijgestaan door 4GB RAM. Er is 32GB aan opslaggeheugen beschikbaar dat is uit te breiden middels microSD. De batterij is een 3000 mAH accu, de S7 Edge is voorzien van een 3600 mAh accu.

De prijs
Al tijden werd gespeculeerd over wat het de Galaxy S7 moest gaan kosten. Het toestel zou volgens verschillende media goedkoper worden aangeboden dan de Galaxy S6 toen dit toestel werd uitgebracht. Dit blijkt niet te kloppen. Dit zijn de adviesprijzen zoals deze gelden voor verkopers van de smartphone nadat dit toestel is uitgebracht. Het toestel is natuurlijk ook verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. In dat geval betaal je niets of een klein bedrag voor de aanschaf van het toestel. De overige kosten worden maandelijks afbetaald.

Sim only
De Samsung Galaxy S7 is verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. Ook is het mogelijk het toestel los te kopen en daarbij een sim only abonnement af te sluiten. Het voordeel van een sim only abonnement is dat de maandelijkse kosten een stuk lager liggen dan bij een abonnement in combinatie met een toestel. Het enige nadeel is dat u meteen een grote som geld kwijt bent voor de aanschaf van het losse nieuwe toestel. Er zijn heel wat aanbieders die sim only abonnementen aanbieden. Het is aan te raden om de verschillende abonnementen van aanbieders met elkaar te vergelijken. Vooral de nieuwe en minder bekende providers hebben vaak mooie aanbiedingen. Vergelijk de sim only abonnementen met elkaar en kies het abonnement met de laagste prijs dat het beste bij u past. Zo geniet u van uw Samsung Galaxy S7 voor een lage prijs.

Delen

Comments are closed.